Til forsiden

Torsdag den 25. august 2005

Nørager Børnehave fortsætter

Familie- og Kulturudvalget i Rougsø har besluttet sig for, at Nørager Børnehave fortsat skal drives som børnehave !

Børnehavens bestyrelse udtrykker sin taknemmelighed til alle, der på den ene eller anden vis har medvirket til, at dette resultat er opnået.


Oversigt

Herunder oversigten med læserbreve osv., som var på forsiden af Nøragers website siden dennes start - og som fik hjemmesiden op at køre hurtigere end planlagt.

 • 26. februar 2005 · B O R G E R M Ø D E :
  Skal Nørager Børnehave lukkes?
  NEJ – det er der ingen der forestiller sig!
  Et velbesøgt møde i Nørager Forsamlingshus gav en stribe gode argumenter og indlæg.
 • Sidst i marts 2005 · Børne- og kulturudvalget i Rougsø kommune har været på besøg i Nørager børnehave (sidst i marts), hvor de så børnehaven og havde en uformel snak med børnehavens personale og bestyrelse.
  Måske byrådsbeslutning i maj – måske først til september.
  Så snart det vides, om det er på dagsordenen til byrådsmøde, vil det stå her på siden - skrev vi i foråret...

 

 

„NU ka' vi godt ta' hjem igen – ham borgmesteren må altså ikke lukke vores børnehave...!“ sagde børnene den 7. april 2005, da de afleverede 430 underskrifter mod lukning af Nørager Børnehave til borgmesteren.

bh_usafl_nuhjem
 

Brug hjemmesiden

 • Alle er velkomne til at maile vedr. arrangementer og indlæg om aktiviteter, tiltag eller interessante ting, der sker i Nørager til redaktøren. Se også siden med Information
(Artikler og tekst er forfatternes eget ansvar og er ikke nødvendigvis et udtryk for hverken redaktørens, beboerforeningens, erhvervsdrivendes eller sponsorers holdning.)