Til forsiden

Vi har 21 gæster online

 
 

Vi har modtaget resumé og fotos:

SKS-bestyrelsen besøger Plexus aktivitetshuset på Holstobro-egnen

Lørdag den 6.11. var fem bestyrelsesmedlemmer på besøg hos Aktivitetshuset Plexus i Idom-Raasted, vest for Holstebro

Plexus er et hus, der er opstået ved, at man har nedlagt to forsamlingshuse – et i Idom og et i Raasted. I stedet har man fået et superflot nyt aktivitetscenter for området, der består af ca. 400 beboere. Plexus var i øvrigt også det sted, der vandt Landsbyprisen foran Nørager i 2009, så derfor var det jo ekstra spændende og motiverende at komme til Plexus og høre om deres erfaringer.

18. september

Underholdningsfabrikken klar med
Peter Viskinde Band

Nørager har fået en ny forening, der vil sparke gang i musikken
og kulturen i lokalområdet

PeterViskinde sheriffen

Peter Viskinde Band,
med sheriffen himself i forgrunden, er hovednavnet ved Underholdnings-fabrikkens første arrangement i fabrikshallen på L-tek
i Nørager


En række aktive borgere i Nørager har dannet foreningen Underholdningsfabrikken med det formål at fremme at fremme interessen for musik og andre kulturelle formål i Norddjurs kommune.

I bestyrelsen sidder fem lokale ansigter Kasper Fisker, medejer og daglig leder af Nørager Vandrehjem, hans far, Karsten Jensen, medejer af Nørager Vandrehjem og Spar Købmand og parret Lars og Randi Nielsen og sønnen Martin Lund, indehavere af Nørager-virksomheden L-tek, der beskæftiger 45 ansatte.

Koncert i september
Underholdningsfabrikken har allerede sit første arrangement parat. Det løber af stabelen lørdag 18. september i L-tek's fabrikshal. Hovednavnet bliver ingen ringere end Peter Viskinde Band med Viskinde selv i forgrunden som vokalist og guitarist.

Sheriffen, som er Viskindes dæknavn i rockbranchen, vil i en yngre udgave være kendt fra sin tid i orkestre som Malurt med Michael Falch, Doraz og Big Fat Snake. Sidstnævnte forlod han under stor pressebevågenhed for små to år siden for efterfølgende at danne Peter Viskinde Band sammen med en gruppe unge musikere.

Sideløbende med musikken har Viskinde også en karriere som maler at tage vare på. I øjeblikket kan noget af hans produktion ses på en udstilling på Rosenholm Slot.

Håber på 4-500 gæster
Det lokale band, Under Construction, åbner festen, og efter hovednavnet spiller partybandet Show Down. Et orkester, der kommer fra Horsens og som ofte har været på plakaten til firmafester på L-tek.

„Vi kaster os ud i det og håber på, at mindst 400 gæster vil kigge forbi,“ siger en optimistisk Martin Lund, der håber, at ikke bare borgerne i Nørager, men også mange fra nabobyerne vil troppe op.
„Nu starter vi stort ud, men vi er med på at lave andre typer af arrangementer, som en minimesse eller en udstilling, men vi håber bestemt også med tiden at kunne trække nogle store, musikalske navne til Nørager.“

Stor opbakning
Underholdningsfabrikken har fået masser af roser for deres initiativ i nærmiljøet, og flere af de øvrige foreninger har allerede tilkendegivet, at de gerne vil bidrage med hjælp til koncerten 18. september.

„Det er altid let at engagere borgerne i Nørager, og vi er heller ikke gået forgæves som ny forening,“ siger Martin Lund, der understreger, at koncerten er forbeholdt alle på 18 år eller derover.

„Vi laver en aften, hvor det er musikken, man kommer for at høre. Gæsterne kan købe øl, vand og pølser, men vi arrangerer ikke fællesspisning for at lokke folk til. Det skal musikken alene gøre,“ lover Martin Lund.

Fra Lokalavisen. Af Lars Norman Thomsen

L-tek

April-juni 2010

Fjerupgårde forsamlingshus har fået nyt liv

Den nye bestyrelse for Fjerupgårde forsamlingshus lægger ud med flere arrangementer, arbejdsweekend og flere medlemmer. Der er sommertilbud om udlejning til stærkt reduceret pris. Se arr. i kalenderen

Bestyrelsen: Michael Plon, Johannes Moltesen, Mette Fischer, Tore Horn, Kirsten Sell.
(Bookning af forsamlingshuset: Tore på tlf. 61 28 68 17). 

Indbydelse

Børnehaven fylder 20 år

... så der er føs'da's fest

Vi vil gerne invitere til kaffe og kage fredag den 20. august kl. 15.

Anledningen er vores 20 års fødselsdag i Nørager Børnehave.

Og skrevet i al stilfærdighed så medfører den begivenhed, at Inge Friis har 20 års jubilæum som børnehavens leder.

Fødselsdag og jubilæum vil vi gerne fejre sammen med nuværende og tidligere børn, forældre og personale, samarbejdspartnere, naboer – og i det hele taget så mange som muligt fra Nørager og opland.

I skal ikke have penge op af lommen til kaffen og kagen, som I plejer, når I besøger os. Denne gang er vi de glade givere, der så i øvrigt takker Spar Købmanden i Nørager for sponsorering af øl og sodavand.

Men det er muligt efter lyst og evne at bidrage til en fælles pengegave, som børnehaven kan bruge til fordel for børnene. Det sker ved at lægge vejen forbi Spar Købmanden i Nørager, hvor man skriver sig på en liste – og afstår et beløb. Udenbys folk kan nok også ringe 86 48 63 26, spørge efter Karsten, blive skrevet på (og huske at betale på dagen).

Så håber vi bare på solskin og rigtig mange gæster. Vi glæder os.

Kærlig hilsen Alle os i Nørager Børnehave

sommerfest09

7. - 11. juli 2010

 

ONSDAG

18.30: Friluftsgudstjeneste
19.30: Børnedyst
20.00: Snobrødsbagning
(medbring selv dej og pinde)
20.00: Fodboldkamp
NBK, S2 – Auning IF, JS

TORSDAG

18.30: Grillen åbner
19.00: Sumo Fodbold
19.45: Body Bowling
21.00: Superskrab
21.05: „Så det synger“

FREDAG

18.00: Firmavolley
18.00: Grillen åbner
19.30: Tovtrækning
20.30: Superskrab
21.00: Ungdomscafé med Diskotek Sunrise, fri entré

LØRDAG

11.00: Børnefodboldstævne
12.00: L-TEK Cup – five á side
12.30: Grillen åbner
13.00: Piratsjov for børn
14.00: Piratskattejagt
15.00: Straffesparkkonkurrence børn/voksne
16.30: Finale L-TEK Cup
19.00: Borgerbal i teltet
Musik: De 3 Stude
Menu: Helstegt okse og kylling m/tilbehør
Pris: 195,- kr. incl. mad og entré
Efter kl. 21, entré 75,- kr.
21.00: SuperSkrab og NBK Lotteri

SØNDAG

12.30: Optog med Den Jyske Pigegarde, pyntede vogne og NBK sportsungdom
13.00: Grillen åbner
13.15: Trial Bikeshow
13.45: Tattoo
14.00: Stærkmandskonkurrence
14.45: SuperChancen banko m/fællessang
17.00: Fodbold, udvalgt hold - Randers FC’s Superliga reserver
17.30: Live musik v/Helge & Steen

Kæmpe bankospil søndag den 11. juli kl. 14.45

Gevinster for min. 30.000 kr.
1. præmie: 3.000 kr., 2. præmie: 2.000 kr., 3. præmie: 1.000 kr.

Maj 2010

Så er Nørager Vandrehjem / Ferielejligheder igang

... og klar til at modtage gæsterne

Kasper Fisker Jensen og Karsten Jensen åbner byens vandrehjem med ferielejligheder. På bare to år har de realiseret idéen.

Fra lejlighederne er der 3 km til stranden og der ligger mange gode og store attraktioner helt tæt på. Der kan arrangeres feriepakker, golf-weekend, julefrokost m.m.

Der er 3 forskellige størrelser lejligheder: 1 på 100 kvm, 2 på 30 kvm og 4 på 15 kvm. Alle lejlighederne har eget køkken og bad samt satellit-tv og dobbeltseng.

Derudover:
Aktivitetslokale med billardbord, dart, Playstation 3, Nintento Wee og spillemaskiner.
Fælles hyggelig TV-stue. (Der er også tv på alle værelser)
Lille motionsrum.
Stor klatrevæg.
Udendørs bordtennisbord.
Lille legeplads til børnene.
Fælles grill og udendørs køkken.
Hyggelig udendørs terrasse med borde og stole.
Afstand til spisested 50m.
Afstand til SPAR Købmand 10m. (Åben 6.30 til 22.00 hver dag)
Udlejning af cykler, tandemcykler og kano.
Gratis internet adgang + trådløs internet adgang.

Kasper Fisker Jensen

Alle interesserede inviteres til at se Nørager Vandrehjem fredag den 4. juni fra kl. 14. Grillen tændes og der serveres vådt og tørt.


Se mere på
www.ferie-djursland.dk ->

  • Naturture Djursland 2010. Folderen kan hentes på borgerservices, biblioteker og turistbureauer. Du kan kigge sommerens tilbud her: [Naturture sommer 2010].

Radio om Nørager

I uge 8 sendtes en reportage serie (5 historier) om Nørager på P1.
Du kan høre dem på nettet her www.dr.dk/P1/Reportagen/

8. marts 2010

Musikalsk igangsætter

Musikpædagog Anette Møs fra Nørager fik årets kulturpris

Norddjurs Kommunes Kulturpris 2010 går til musikpædagog Anette Møs for en stor og engageret indsats med at sprede musikglæde som underviser og som kulturaktiv i lokalsamfundet.

„Anette har i over 20 år delt ud af sin sprudlende musikglæde som underviser, først i Rougsø Musikskole, nu i Norddjurs Kulturskole. Hun har undervist en lang række børn, unge og voksne, lige fra de allermindste, der laver rytmik sammen med deres forældre, til de store teenagere, der lærer samspillets glæder at kende. Hun inspirerer børnene og forstår at fange dem lige, hvor de er.

Ikke bare i sit professionelle virke, men også i sin fritid er hun med til at sætte gang i musiklivet i lokalområdet. Når der er kulturdag, byfest, loppemarked, Sankt Hans eller fastelavn stiller Anette ofte op og synger og spiller med børn og voksne. Med sine mange initiativer og sit smittende engagement har hun været med til at give hundredvis af børn en musikalsk start på livet og har inspireret dem til fortsat at dyrke musikken videre i livet.“

Læs mere ->

Hentet fra www.norddjurs.dk

Ekstraordinær generalforsamling
i Beboerforeningen

Onsdag den 24. marts kl. 19.30 i forsamlingshuset

Nørager – byen der ikke vil dø – dør Beboerforeningen?

Dagsorden:
1) Valg af dirigent
2) Valg af 4 bestyrelsesmedlemmer:
3 pers. for 2 år og 1 for 1 år, 2 suppleanter, 2 revisorer
3) Evt

Mandag den 22. februar var der generalforsamling i Nørager Sogns Beboerforening. Der skulle findes 4 medlemmer til bestyrelsen men det kneb med interesserede til posterne, så beboerforeningen må ud i en ekstraordinær generalforsamling.

Er det enden på Nørager Sogns Beboerforening?

Bestyrelsen opfordrer alle til at møde op til den ekstraordinære generalforsamling d. 24. marts og gør din indflydelse gældende.
Der serveres øl og vand.
Medlemskort for 2010 kan købes ved generalforsamlingen.

Venlig hilsen Bestyrelsen

 
 
 
Sponsorer:
Futten
 
Nørager Taxi &
Turistbusser
 

Så kører du flot og godt
– med sikkerheden i top

Kløvervangen 11, Nørager
8961 Allingåbro
Tlf.: 86 48 65 60
Fax: 86 48 65 11
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Nørager Djursland Årets Landsby 2013
 
 
Nørager Djursland Årets Landsby 2013
 
 
 
Indlæg, gode forslag, punkter til arrangementskalenderen og annoncer er velkomne – se Information
Webdesign: Finn Petersen, art being  ·  Nørager by illustration: Mogens Buus, Lightstone Media
© Nørager Beboerforening 2004-2022

noeragerdjursland.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.