Til forsiden

Lørdag den 10. september 2005:

Fantastisk forførende følsomt og frisk fut i forsamlingshuset...
JANE & SHANE i Nørager


JANE & SHANE åbnede med „some small tunes to varm up...“, og allerede da var det som om tid og sted forsvandt og de 150-60 mennesker, som var forsamlet i Nørager Forsamlingshus overgav sig til den intense og sammenspillede duo, der med sin smittende og livlige spilleglæde gav os alle en uforglemmelig aften.

Og det lige godt, om det var med (irsk) afsæt i Vivaldi, Elvis, Ray Charles, Stephane Grapelli m.fl. Godt gået Jane & Shane – TAK for det !
   Inden koncerten var godt 85 til den dejlige buffet anretning, som kun fik ros. En god opvarmning til en god koncertoplevelse.
  Beboerforeningens formand, Bjarne Knudsen sluttede modigt af med at takke på engelsk (We have drinking the whole summer...(latter)...)
   Alt i alt en fantastisk aften – vi håber, at de kommer igen...

Se fotos herunder... 

Fotos: Annette Møs. Brugt efter aftale.

JaneShaneNoerager_1252 JaneShaneNoerager_1255 JaneShaneNoerager_1258

Brug hjemmesiden

  • Alle er velkomne til at maile vedr. arrangementer og indlæg om aktiviteter, tiltag eller interessante ting, der sker i Nørager til redaktøren. Se også siden med Information
(Artikler og tekst er forfatternes eget ansvar og er ikke nødvendigvis et udtryk for hverken redaktørens, beboerforeningens, erhvervsdrivendes eller sponsorers holdning.)