Til forsiden

P R E S S E M E D D E L E L S E  ·  1. oktober 2013:

Din lokale „SPAR i Nørager“
ændrer navn til „Min Købmand“

Den 20. oktober ændrer SPAR navn til Min Købmand. Butikken er fortsat en del af SPAR-familien, og ud over at navnet på facaden ændres, så vil kunderne møde den friske nye grønne farve, som er et af kendetegnene for Min Købmand samt et overskueligt og tilpasset varesortiment.

I en tid hvor markedet hele tiden udvikler sig, og hvor det er svært at tiltrække kunder i de mindre samfund, har vi nu fået mulighed for i endnu højere grad, at tilpasse os vores lokalområde og bidrage aktivt til vores lokalsamfund.

Efter grundige overvejelser faldt valget på Min Købmand kæden, der størrelses- og beliggenhedsmæssigt matcher vores butik bedst, og her har vi i høj grad mulighed for at imødekomme vores kunders behov, siger Købmand Karsten Jensen.

Min Købmand bliver stedet, hvor kunderne kan foretage de daglige indkøb og butikken vil naturligvis fortsat have et fast Gul Pris grundsortiment på de mest almindelige dagligvarer samt ugentlige stærke tilbud og andre tiltag, der gør butikken til et omdrejningspunkt i og for de lokale.

Selvom der skiftes navn, facade og meget mere vil købmanden og personalet være præcis det samme, som altid, blot i nye klæder. Og butikker kommer ikke til at holde ekstra lukket pga. navneændringen, siger købmand Karsten Jensen. Vi glæder os til et LOKALT ÅBNINGSBRAG fra den 20. oktober og 3 uger frem.

Om Min Købmand:
Min Købmand er en del af SPAR-kæden og har pr. 20. oktober ca. 200 butikker landet over. Min Købmand er en lille nærkøbmand, med stor lokal forankring, og købmanden har en stor grad af frihed til at tilpasse sit sortiment til sine kunders behov.

Min Købmand
Karsten Jensen