Til forsiden

29. december 2023:

Status før årsskiftet - 1302 underskrifter afleveres

Hej,
Så rinder året 2023 mod udløbet - og sikke et år. Jeg blev kontaktet af vores nabo Camilla den 1. juli omkring et eventuelt biogasanlæg 250 meter øst for os - siden har lavinen rullet, først med Placering 2 / 4 og dernæst Placering 2.1 - ingen afklaringer, alle placeringer kører videre til stor frustration for os alle i området.

Uanset hvilken, er det de samme parametre der gør sig gældende, Trafik / Lugt og Sikkerhed. For ikke at omtale overgrebet på den skønne natur vi alle omgiver os med.

Vi har samlet underskrifter ind, første gang 356 underskrifter - og denne gang 1.189 online og 96 fysiske, Ialt 1.285 underskrifter - TUSIND TAK FOR JERES ENGAGEMENT OG STØTTE ❤❤

Jeg indsender underskrifterne i morgen, så de er fremme i god tid inden udløbet af høringsfristen den 1. januar.

I onlineindsamlingen har en del bedt om, at være anonyme, det kan være generelle grunde at man ikke vil have sit navn på Internettet, men i nogle tilfælde er det fordi der ikke er enighed i familien / mellem naboer, at man gerne vil støtte sagen men helst ikke have det udlagt til offentligt skue, så man efterfølgende bebrejdes herfor.

Derfor er de underskrifter der indsendes sammen med det samlede høringssvar nøje gennemgået, og alle der har bedt om anonymitet får ikke vist deres navn på høringssvaret. Jeg har forespurgt hos Syddjurs Kommune og det er OK, hvilket de har godkendt.

...

I de sidste dage har vi alle været vidner til en uhyggelig sag i Randers Kommune, at man har givet tilladelse til Nordic Waste A/S om håndtering af forurenet jord. Det har taget en uhyggelig drejning og truer med forurening af Allingåen 😥

Det har vakt lidt tanker hos mig, at de forskellige kommuner bør udvise rettidig omhu, når de giver tilladelser - opmagasinering af forurenet jord på kanten af Allingåen er f.eks. ikke nogen god ide.

Så kørte tankerne videre til Placering 2.1, hvor jeg kun kan opfordre politikerne i Syddjurs Kommune til, at tænke sig grundigt om og udvise rettidig omhu. Det har jeg indsendt som et høringssvar, hvilket kan ses i nedenstående læserbrev.

29.12.2023 - LÆSERBREV

Syddjurs Kommune under lup - biogaspanik eller velovervejet beslutning?

Karl Erik Andersen, lokal borger, opfordrer Syddjurs Kommune til at tage ansvar og undgå det planlagte biogasanlæg tæt ved Djurs Sommerland:
https://syddjurs.lokalavisen.dk/debat/ECE16718952/syddjurs-kommune-under-lup-biogaspanik-eller-velovervejet-beslutning/

Karl Erik Bogh Andersen, Kolstrupvej 9, 8581 Nimtofte
 

Brug hjemmesiden

  • Alle er velkomne til at maile vedr. arrangementer og indlæg om aktiviteter, tiltag eller interessante ting, der sker i Nørager til redaktøren. Se også siden med Information
(Artikler og tekst er forfatternes eget ansvar og er ikke nødvendigvis et udtryk for hverken redaktørens, beboerforeningens, erhvervsdrivendes eller sponsorers holdning.)

 

Føj Nøragers hjemmeside til din startskærm på tablet eller telefon

  • Gå ind i din browser
    (fx crome, edge ...)
  • Gå til www.noeragerdjursland.dk
  • På de 3 prikker øverst eller nederst th., find og tryk på: „>Føj til Startskærm“.
Nørager Djursland Årets Landsby 2013