Til forsiden

August 2023:

Kæmpe biogasanlæg v. Kolstrup eller omegn?

Den første artikel på forsiden af Nøragers hjemmeside vedr. biogasanlæg v. Kolstrup

Få løbende information - kom på mailinglisten

Gruppen mod Biogasanlæg ved Kolstrup udsender løbende informationsmails
- skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at komme på maililnglisten.

Du kan se alle indsigelser på denne webside hos Syddjurs Kommune: https://www.syddjurs.dk/.../forudgaaende-hoering-for.../

Læg også mærke til, at Brdr. Thorsen nu har foreslået en beliggenhed ca. 700 m tættere på Løvenholmskoven syd for A16.


Opdatering om borgermødet!

Som du måske har læst i lokalaviserne, arbejder Syddjurs Kommune på at placere Danmarks største biogasanlæg i området nord for Kolstrup.

Hej Alle
Tak for en rigtig god aften i Ryomgård i går, 22/8. Der var et stærkt fremmøde med små 200 personer. Der var rigtig mange gode og værdifulde indlæg, og modstanden mod Placering 4 var stor.

Vi fra gruppen havde forberedt en række spørgsmål / indsigelser hver, og selv om vi alle fik taletid, var det ikke nok til, at bringe alle ting på banen. Det gjorde ikke noget, da der kom så mange beslægtede spørgsmål fra folk i salen, at de forskellige vinkler blev dækket.

Der blev ikke taget stilling til de forskellige spørgsmål, der blev stillet, men opfordret til, at man indsender en indsigelse. Som skrevet forleden: hver eneste indsigelse tæller, så er I to personer på husstanden, så send to. Indsigelser kan indsendes på denne mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med Venlig Hilsen
Karl Erik Andersen, Gruppen mod Biogasanlæg på Kolstrup

Vi var løbende på de forskellige medier i går:
DR P4 nyhederne fra tirsdag morgen
DR Nyheder, se fra 19:20 til 22:40 i klippet fra Ryomgård
DR P4 Radio
TV2 Østjylland fra i går
DR P4 i går morges, fra 1:47 - 3:43 i klippet 
DR P4 efter mødet i går aftes, fra 1:30 til 2:45 i klippet

Du vil opleve, at de er meget kortfattede, da man får en ekstrem kort tid til at tale, men sådan er nyheder jo.

Lars Norman Thomsen fra Lokalavisen var med på mødet og har lavet denne særdeles interessante artikel der må siges at være velskrevet:
Biogasanlæg ved Kolstrupgårde ligger vingeskudt i graven efter velbesøgt borgermøde
https://norddjurs.lokalavisen.dk/.../biogasanlaeg-ved.../

Hvis ikke politikerne allerede havde lugtet lunten, så har de det efter tirsdagens borgermøde. Den såkaldte placering 4 fik så mange knubbede ord fra forsamlingen, at den er udelukket allerede.

norddjurs.lokalavisen.dk
Lars skriver, at Placering 4 er skudt i graven, men det er vigtigt, at vi ikke sænker paraderne, da historien viser, at sådanne ting kan ændre sig over natten.

Vores klare mål er, at Placering 4 ikke må komme i kommuneplanen. Først når det er på plads, kan vi tage den lidt mere med ro.

Læs Karl Erik Andersens indsigelse:

Jeg har selv lavet en indsigelse og indsendt den til Syddjurs Kommune. Den er ikke kommet på deres webside endnu, men jeg vedhæfter den her, så du kan se den. Indsigelser behøver ikke være lange og udførlige, men skal blot udtrykke ens egne følelser.


NEJ til biogasanlæg Kolstrup


NEJ til biogasanlæg Kolstrup
Syddjurs har en tange ind i Norddjurs. Her vil de lægge det.

 

Brug hjemmesiden

  • Alle er velkomne til at maile vedr. arrangementer og indlæg om aktiviteter, tiltag eller interessante ting, der sker i Nørager til redaktøren. Se også siden med Information
(Artikler og tekst er forfatternes eget ansvar og er ikke nødvendigvis et udtryk for hverken redaktørens, beboerforeningens, erhvervsdrivendes eller sponsorers holdning.)

 

Føj Nøragers hjemmeside til din startskærm på tablet eller telefon

  • Gå ind i din browser
    (fx crome, edge ...)
  • Gå til www.noeragerdjursland.dk
  • På de 3 prikker øverst eller nederst th., find og tryk på: „>Føj til Startskærm“.
Nørager Djursland Årets Landsby 2013