Til forsiden

Fra Århus Stiftstidende 23. juni 2020:

Landsby vil have en stor hal:

- Det har hele tiden været vores mål

Nørager Boldklub vil gerne have byens multihal udvidet til en stor hal med de rigtige dimensioner, men der er umiddelbart ikke penge i kommunekassen til at hjælpe med projektet.

Nørager: Kender man bare lidt til Nørager, så ved man også, at man får en bold i hænderne eller fødderne, mere eller mindre så snart man kan gå. For sporten betyder rigtig meget i den lille landsby med det store sammenhold.

For seks år siden kunne byen indvie den længe ønskede multihal, der var blevet til med økonomisk støtte fra blandt andet LAG Djursland og Elro Fonden og en million kroner fra Norddjurs Kommune samt en god egenkapital i Nørager Boldklub, men det har hele tiden været målet at få en hal med de rigtige mål, hvilket vil sige med en bane på 20 gange 40 meter.

- Vi har aldrig lagt skjul på, at vi gerne ville have en stor hal - det vil vi frygteligt gerne - men det er et spørgsmål om økonomi, siger Gert Johnsen, der er formand for multihal-udvalget.

Læs hele artiklen i her ->


Af Helle Elgaard Kvist Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Århus Stiftstidende
 

Erhverv i Nørager - se også topmenuen t.h.

 
Pottehuset Keramik
 

Brugskunst & Unika

Keramikvej 6, Nørager
8961 Allingåbro
Tlf./fax: 86 48 63 65
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brug hjemmesiden

  • Alle er velkomne til at maile vedr. arrangementer og indlæg om aktiviteter, tiltag eller interessante ting, der sker i Nørager til redaktøren. Se også siden med Information
(Artikler og tekst er forfatternes eget ansvar og er ikke nødvendigvis et udtryk for hverken redaktørens, beboerforeningens, erhvervsdrivendes eller sponsorers holdning.)

 

Føj Nøragers hjemmeside til din startskærm på tablet eller telefon

  • Gå ind i din browser
    (fx crome, edge ...)
  • Gå til www.noeragerdjursland.dk
  • På de 3 prikker øverst eller nederst th., find og tryk på: „>Føj til Startskærm“.
Nørager Djursland Årets Landsby 2013