Til forsiden
  • NOERAGER slide 0 foraar
  • NOERAGER slide 0 sommer
  • NOERAGER slide 1 folk-på-P-pladse

August 2015 (15. september: Musen er fanget - gælder ikke mere):

Museum Østjylland efterlyser en død mosegris, mus eller muldvarp

Museum Oestjylland logoBor du i landlige omgivelser i det nordvestlige Djursland (området omkring Vivild, Nørager, Mogenstrup, Rygårde, Tustrup) og har en dygtig kat eller nogle effektive fælder? Så kan du måske hjælpe Museum Østjylland med et spændende forskningsprojekt (Alm. mus må ikke være fanget i en bygning).
Måske har du hørt i nyhederne, at en kemisk analyse har vist, at Egtved-pigen meget overraskende ikke kom fra Danmark, men derimod fra Sydtyskland! På Museum Østjylland arbejder forskerne med den samme metode, den såkaldte ”strontium isotop analyse”. Nu skal museet bruge analysen til at afgøre, om der levede bjørne på Djursland i stenalderen.

Hvis nogen har held med at fange en spidsmus, mosegris eller muldvarp, skal den i fryseren med angivelse af, hvor den er fanget: adresse og evt. koordinater. Gnaveren kan afleveres i receptionen på Museum Østjylland i Randers eller Grenaa, att. Lutz Klassen.

Se PDF til at printe her ->
Ellers ring: Lutz Klassen har tlf. 8712 2635

 

Erhverv i Nørager - se også topmenuen t.h.

 
Min Købmand, Nørager
 

Din lokale Købmand

Munkhusevej 9, Nørager
8961 Allingåbro
Tlf.: 86 48 63 26
Fax: 86 48 74 42

 

Brug hjemmesiden

  • Alle er velkomne til at maile vedr. arrangementer og indlæg om aktiviteter, tiltag eller interessante ting, der sker i Nørager til redaktøren. Se også siden med Information
(Artikler og tekst er forfatternes eget ansvar og er ikke nødvendigvis et udtryk for hverken redaktørens, beboerforeningens, erhvervsdrivendes eller sponsorers holdning.)

 

Føj Nøragers hjemmeside til din startskærm på tablet eller telefon

  • Gå ind i din browser
    (fx crome, edge ...)
  • Gå til www.noeragerdjursland.dk
  • På de 3 prikker øverst eller nederst th., find og tryk på: „>Føj til Startskærm“.
Nørager Djursland Årets Landsby 2013