Til forsiden

Vi har 6 gæster online

 
 

<- Tilbage til indholdsfortegnelsen

Indstilling af Nørager til „Årets Landsby 2013“

3. Sanering, fornyelse og forbedring af det fysiske miljø

Nogle borgere i Nørager har i et par situationer taget skeen i egen hånd. Det drejer sig om køb af boliger i områder, som for egen regning er gjort i stand – og dermed fremstår som en forskønnelse i byen.

I forbindelse med bl.a. Børnehaven og i tæt beliggenhed til Forsamlingshuset, var der en grund, som man godt kunne tænke sig brugt til noget andet. Derfor har beboerforeningen med frivillig arbejdskraft indrettet en legeplads til byens børn, forsamlingshusets gæster og ikke mindst til brug for børnehaven i dagtimerne. Alt er foregået ved frivillig arbejdskraft. Ud over, at det ”tager sig godt ud”, har det også givet et boost og en fornyelse, som ikke mindst børnene i byen nyder. Ved siden er legepladsen er en byggegrund blevet til en boldbane med et par fodboldmål, som både drenge og piger benytter sig rigtig meget af.

For hele tiden af forny og forbedre det fysiske miljø, bliver både klubhus og forsamlingshus passet udelukkende af frivillige. En tilbygning til klubhuset skete ligeledes med frivillig arbejdskraft og klubhuset blev udvidet på en dag med hjælp af frivillig arbejdskraft.

Med Matchmaking Auning (se under pkt. 7) forventes det, at der også vil være fokus på byforskønnelse i den strategiske udviklingsplan, der er ved at blive til i et tæt samarbejde 6 byer imellem.

Af Bente Hedegaard
 
 
 
Sponsorer:
Futten
 
Fisker Byg
 

Tømrerfirma

Hvedevænget 10, Nørager
8961 Allingåbro
Tlf.: 28 73 33 95
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Nørager Djursland Årets Landsby 2013
 
 
Nørager Djursland Årets Landsby 2013
 
 
 
Indlæg, gode forslag, punkter til arrangementskalenderen og annoncer er velkomne – se Information
Webdesign: Finn Petersen, art being  ·  Nørager by illustration: Mogens Buus, Lightstone Media
© Nørager Beboerforening 2004-2022

noeragerdjursland.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.