Til forsiden
  • NOERAGER slide 0 efteraar
  • NOERAGER slide 1 folk-på-P-pladse

21. oktober 2013:

Ansøgning sendt til „Stedet tæller“ (RealDania-pulje):

Vi håber på penge til legeunivers/sammenbygning mellem den nye multihal og klubhuset.

 

Projekt ’Nørager Multivers’ opstod i foråret 2013 blandt en fire-fem Nørager-nørder, der vil bruge styrken i forskelligheden og tænke samvær på tværs af interesser og kulturer. Projektet er et delprojekt i forbindelse med byggeri af ny multihal på boldbanerne ved det gamle klubhus i landsbyen Nørager på Djursland.

For syv – otte år siden deltog 40 Nørager-beboere i et udviklingsseminar forestået af DGI. Gruppen opfandt konceptet ’Fra vugge til krukke’ om en stort byggeri, der kunne rumme alskens foretagsomhed i vores landsby med undtagelse af kirkelige handlinger, so to speak. Konceptet blev ikke til virkelighed, men initiativet til at handle døde ikke. Projektet har ændret sig undervejs, og nu er vores nye multihal på byggestadiet.

 
 

Brug hjemmesiden

  • Alle er velkomne til at maile vedr. arrangementer og indlæg om aktiviteter, tiltag eller interessante ting, der sker i Nørager til redaktøren. Se også siden med Information
(Artikler og tekst er forfatternes eget ansvar og er ikke nødvendigvis et udtryk for hverken redaktørens, beboerforeningens, erhvervsdrivendes eller sponsorers holdning.)

 

Nørager Djursland Årets Landsby 2013