Til forsiden

Vi har 118 gæster online

 
 

Fra Lokalavisen:

„Nørager fortjener at blive
Årets Landsby 2012“

Kommunalbestyrelsesmedlem Bente Hedegaard har
indstillet Nørager til Årets Landsby 2012

Stod det til kommunalbestyrelsesmedlem Bente Hedegaard, Auning, bør det blive Nørager, der bliver Årets Landsby 2012 i Region Midtjylland. I år er det fjerde gang, at prisen skal uddeles. Med hædren følger den nette sum af 150.000 kroner.

Bente Hedegaard har sendt sit forslag til den Lokale Aktionsgruppe (LAG'en), der skal træffe de endelig valg, om hvilken by på Djursland, der skal indstilles til prisen. Bente Hedegaard sidder med i LAG-bestyrelsen, så hun er af gode grunde inhabil.

En sjov historie
Bente Hedegaard har gået stille med dørene og kun fortalt om sine planer til Nøragers købmand, Karsten Jensen, fordi hun skulle bruge nogle oplysninger.

Netop Karsten Jensen, der også er medejer af det nyetablerede vandrehjem og den nyindrettede sportscafe i byen, kan Bente Hedegaard fortælle en sjov historie om, og den illustrerer meget godt, hvordan det spænder af i Nørager:

“En dag her i sommer, kom et ægtepar på cykel, drivende våde og ville gerne leje et værelse på vandrehjemmet. Her mødte de Karsten Jensen første gang. Alt var booket – men det lykkedes Karsten Jensen at finde et værelse til dem, der dog ikke var rengjort, men som gæsterne tog imod med tak. Kort efter var de på besøg ved den lokale købmand for at proviantere. Her mødte de Karsten Jensen anden gang. Nemlig som ”kassefar”, der ekspederede dem ved kassen. Til aften kom gæsterne på besøg på sportscafeen for at købe et måltid mad – og stor var deres forundring, da de her mødte Karsten Jensen for tredje gang – Han serverede aftensmaden for dem. Som Karsten Jensen siger – det vil de i hvert fald ikke kunne opleve i Kjø'venhavn”.

Særlig ånd
Bente Hedegaard har fulgt landsbyen gennem mange år, og hun er fuld af beundring for byens borgere og deres initiativer og gejst for at bevare og udvikle “et fantastisk landsbyliv”.

Hun er i dag ansat på CV2 under VidenDjurs og i forbindelse med sit job som chefkonsulent, har hun haft kontakt til flere af virksomhederne i Nørager.

“Jeg oplever nogle virksomheder, der har skabt udvikling og vækst med et helt fantastisk drive og gåpåmod,” roser Bente Hedegaard.

Af Lars Norman Thomsen, Lokalavisen
 
 
 

Til toppen af siden

Tryk evt. på F5 knappen et par gange for at opdatere skærmbilledet.

 
 
Sponsorer:
 
Djurslands Bank
 

Den lokale bank

Hovedgaden 8
8961 Allingåbro
Tlf.: 86 30 32 00
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Nørager Djursland Årets Landsby 2013
 
 
Nørager Djursland Årets Landsby 2013
 
 
 
Indlæg, gode forslag, punkter til arrangementskalenderen og annoncer er velkomne – se Information
 
 
Webdesign: Finn Petersen, art being  ·  Nørager by illustration: Mogens Buus, Lightstone Media
© Nørager Beboerforening 2004-2022