Til forsiden

„Futten“ bliver sportslig

Nørager Cafeteria skifter ejer - afskedsreception 26.6. kl. 17 til 20

Den 26. juni takker Vibeke Pedersen af efter ni år som bestyrer af cafeteriaet. Herefter lukker cafeteriaet kortvarigt for at genåbne efter en lettere nyindretning 14. juli. Ny bestyrer bliver Kasper Fisker, der vil forsøge at skabe et nyt samlingspunkt for borgerne i byen. »Jeg håber vi kan lave et sted, hvor folk vil nyde at komme og hygge sig, spille lidt dart eller pool og opleve store sportsbegivenheder på vores nye fladskærme«.

Åbningstiderne fortsætter med samme ugedage, dog allerede fra kl. 11.00 torsdag og fredag. Der er planer om at holde ekstraordinært åbent, når større sportsbegivenheder transmiteres på TV. Dørene slås op 14. juli kl. 11.00 og dagen efter fejres nyåbningen med en reception fra kl. 16.00 til 19.00.

 

Erhverv i Nørager - se også topmenuen t.h.

 
IPCSE
 

Brug hjemmesiden

  • Alle er velkomne til at maile vedr. arrangementer og indlæg om aktiviteter, tiltag eller interessante ting, der sker i Nørager til redaktøren. Se også siden med Information
(Artikler og tekst er forfatternes eget ansvar og er ikke nødvendigvis et udtryk for hverken redaktørens, beboerforeningens, erhvervsdrivendes eller sponsorers holdning.)

 

Føj Nøragers hjemmeside til din startskærm på tablet eller telefon

  • Gå ind i din browser
    (fx crome, edge ...)
  • Gå til www.noeragerdjursland.dk
  • På de 3 prikker øverst eller nederst th., find og tryk på: „>Føj til Startskærm“.
Nørager Djursland Årets Landsby 2013