Til forsiden

18. september

Underholdningsfabrikken klar med
Peter Viskinde Band

Nørager har fået en ny forening, der vil sparke gang i musikken
og kulturen i lokalområdet

PeterViskinde sheriffen

Peter Viskinde Band,
med sheriffen himself i forgrunden, er hovednavnet ved Underholdnings-fabrikkens første arrangement i fabrikshallen på L-tek
i Nørager


En række aktive borgere i Nørager har dannet foreningen Underholdningsfabrikken med det formål at fremme at fremme interessen for musik og andre kulturelle formål i Norddjurs kommune.

I bestyrelsen sidder fem lokale ansigter Kasper Fisker, medejer og daglig leder af Nørager Vandrehjem, hans far, Karsten Jensen, medejer af Nørager Vandrehjem og Spar Købmand og parret Lars og Randi Nielsen og sønnen Martin Lund, indehavere af Nørager-virksomheden L-tek, der beskæftiger 45 ansatte.

Koncert i september
Underholdningsfabrikken har allerede sit første arrangement parat. Det løber af stabelen lørdag 18. september i L-tek's fabrikshal. Hovednavnet bliver ingen ringere end Peter Viskinde Band med Viskinde selv i forgrunden som vokalist og guitarist.

Sheriffen, som er Viskindes dæknavn i rockbranchen, vil i en yngre udgave være kendt fra sin tid i orkestre som Malurt med Michael Falch, Doraz og Big Fat Snake. Sidstnævnte forlod han under stor pressebevågenhed for små to år siden for efterfølgende at danne Peter Viskinde Band sammen med en gruppe unge musikere.

Sideløbende med musikken har Viskinde også en karriere som maler at tage vare på. I øjeblikket kan noget af hans produktion ses på en udstilling på Rosenholm Slot.

Håber på 4-500 gæster
Det lokale band, Under Construction, åbner festen, og efter hovednavnet spiller partybandet Show Down. Et orkester, der kommer fra Horsens og som ofte har været på plakaten til firmafester på L-tek.

„Vi kaster os ud i det og håber på, at mindst 400 gæster vil kigge forbi,“ siger en optimistisk Martin Lund, der håber, at ikke bare borgerne i Nørager, men også mange fra nabobyerne vil troppe op.
„Nu starter vi stort ud, men vi er med på at lave andre typer af arrangementer, som en minimesse eller en udstilling, men vi håber bestemt også med tiden at kunne trække nogle store, musikalske navne til Nørager.“

Stor opbakning
Underholdningsfabrikken har fået masser af roser for deres initiativ i nærmiljøet, og flere af de øvrige foreninger har allerede tilkendegivet, at de gerne vil bidrage med hjælp til koncerten 18. september.

„Det er altid let at engagere borgerne i Nørager, og vi er heller ikke gået forgæves som ny forening,“ siger Martin Lund, der understreger, at koncerten er forbeholdt alle på 18 år eller derover.

„Vi laver en aften, hvor det er musikken, man kommer for at høre. Gæsterne kan købe øl, vand og pølser, men vi arrangerer ikke fællesspisning for at lokke folk til. Det skal musikken alene gøre,“ lover Martin Lund.

Fra Lokalavisen. Af Lars Norman Thomsen

L-tek

Erhverv i Nørager - se også topmenuen t.h.

 
Pottehuset Keramik
 

Brugskunst & Unika

Keramikvej 6, Nørager
8961 Allingåbro
Tlf./fax: 86 48 63 65
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brug hjemmesiden

  • Alle er velkomne til at maile vedr. arrangementer og indlæg om aktiviteter, tiltag eller interessante ting, der sker i Nørager til redaktøren. Se også siden med Information
(Artikler og tekst er forfatternes eget ansvar og er ikke nødvendigvis et udtryk for hverken redaktørens, beboerforeningens, erhvervsdrivendes eller sponsorers holdning.)

 

Føj Nøragers hjemmeside til din startskærm på tablet eller telefon

  • Gå ind i din browser
    (fx crome, edge ...)
  • Gå til www.noeragerdjursland.dk
  • På de 3 prikker øverst eller nederst th., find og tryk på: „>Føj til Startskærm“.
Nørager Djursland Årets Landsby 2013