Til forsiden
  • NOERAGER slide 0 vintergraa lys
  • NOERAGER slide 1 folk-på-P-pladse

Skolekvalitetsdebat
– giv din mening til kende

NU ER DET NU, hvis det ikke skal gå med de små skoler, som det er gået med bogbusserne.

En projektgruppe under børne- og unge-udvalget i Norddjurs Kommune har udsendt et debatoplæg om „Skolekvalitetsudvikling“ med et antal scenarier for den fremtidige skolestruktur i Norddjurs.
   Gruppen bag oplægget opfordrer til at man giver sin mening til kende inden 22. marts ( Det kan gøres på Norddjurs Kommunes hjemmeside – klik på teksten her )

Det er rigtig vigtigt, at vi her i området fortæller, hvorfor Langhøjskolen i Vivild skal bevares, og hvordan vi kunne tænke os det skal være i fremtiden.

Det forlyder, at en gruppe intereserede forældre og andre tager initiativ til et borgermøde mandag den 19. marts, hvor alle – ikke bare forældre, men også foreninger, virksomheder – opfordres til at komme og diskutere Langhøjskolens fremtid.

Brug hjemmesiden

  • Alle er velkomne til at maile vedr. arrangementer og indlæg om aktiviteter, tiltag eller interessante ting, der sker i Nørager til redaktøren. Se også siden med Information
(Artikler og tekst er forfatternes eget ansvar og er ikke nødvendigvis et udtryk for hverken redaktørens, beboerforeningens, erhvervsdrivendes eller sponsorers holdning.)

 

Nørager Djursland Årets Landsby 2013