Til forsiden
  • NOERAGER slide 0 foraar
  • NOERAGER slide 0 sommer
  • NOERAGER slide 1 folk-på-P-pladse

P R E S S E M E D D E L E L S E - 3. august 2007:

Købmanden i Nørager skifter ejer pr. 10.8. 2007

Nørager Beboerforening har som fødselshjælper nu videresolgt købmandsbutikken i Nørager, til private investorer.

Købmandsbutikken i Nørager har gennem de seneste 21 måneder været drevet af Nørager Sogns Beboerforening, med bl.a. et nedsat forretningsudvalg, som stod bag de ansatte der har varetaget den daglige drift. Det har siden overtagelsen af butikken tilbage i 2005 været planen at butikken skulle gøres salgsbar, dette således at Beboerforeningen kunne sikre byen en god og frisk butik ud i fremtiden.

Investorerne bag købet af Købmandsbutikken er Karsten Jensen, Keld Pedersen og Bent Johnsen, de 3 personer har alle siddet i forretningsudvalget under beboerforeningen, og har således et indgående kendskab til hvad det er de går ind til.

Karsten Jensen bliver ansat som ny butikschef, og som souschef har butikken ansat Steffen Klintø.

Generelt satser butikken bl.a. på god opbakning fra Nørager og omegns beboer, dette kombineret med kunder fra sommerhusområderne på Norddjursland.

Butikken vil grundet forretningsoverdragelsen være lukket fredag den 10/8 indtil kl. 12.00, hvor butikken genåbner med de nye købmænd bag disken.

I forbindelse med åbningen vil der komme en række slagtilbud, dette bl.a. for at understrege at butikken også i fremtiden vil være en frisk og konkurrencedygtig butik, der vil være til gavn og nydelse for hele lokalområdet.

Fra overtagelsen den 10/8 og frem til sommertidens afslutning den 28/10 vil butikken alle ugens 7 dage holde åben fra kl. 6.30 til kl. 22.00.
Herefter evalueres åbningstiderne for det videre forløb.

Ledelsen bag butikken har sat sig som målsætning, at den skal kunne levere frisk frugt og grønt, der som minimum matcher de bedste råvare på Norddjursland. Der er således bl.a. indgået aftale med speciel levering af frisk skrællede kartofler hver dag.

Der er ligeledes indgået fornyet samhandels aftale med Bacheriet i Allingåbro, en aftale der i fremtiden skal sikre frisk brød og kager i butikken.

Der vil gennem det næste år, hver måned blive iværksat minimum et forbedrings projekt, således at kunder til stadighed vil opleve en butik i udvikling og fremdrift.

Fokus vil være på høj kundepleje/service og tilfredse kunder. Der vil hvert kvartal blive udført kundetilfredsheds undersøgelser, der har til formål at sikre den bedste vare og bedste betjening.

Levering af varer på varer tur. Der vil være mulighed for at få friske købmandsvarer leveret hver uge, bestilling skal foretages tirsdag mellem kl. 10.00 og 16.00, hvorefter varerne vil blive leveret på adressen onsdag.
Bestillingen kan foregå på mail, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
eller på tlf. 8648 6326.


Besøg butikken, og oplev den positive stemning, det er byens og lokalområdets fælles aktiv.

Købmanden i Nørager – evt. spørgsmål til Karsten Jensen 8648 6326.