Til forsiden

N Y H E D S B R E V – 15. okt. 2007:

SPAR Købmanden i Nørager – altid et besøg værd

Købmandsbutikken har nu kørt 2 måneder med de nye ejere ved roret.

Omsætningen er sammenlignet med samme periode sidste år gået frem med ca. 35 %, hvilket svarer til den målsætning, der var lagt for butikken inden start./p>

 

Denne omsætningsfremgang bevirker samtidig, at der er balance i butikken, og at kunderne også i fremtiden vil kunne forvente en Sparbutik i en god udvikling.

Åbningstider
Butikken har gennem de første 2 måneder kørt et forsøg med udvidede åbningstider. Dette har vist sig som et godt forsøg, som nu bliver indført permanent. Butikkens åbningstider er nu 6.30 - 22.00 alle ugens 7 dage.

Sparbutikken i Nørager er den eneste dagligvarebutik på Norddjurs med åbningstider som en døgnkiosk.

Kundetilfredshedsundersøgelse
I perioden 28/8 – 7/9 blev der udført en kundetilfredsheds-undersøgelse. Denne undersøgelse har været til stor gavn for butikken, der på baggrund af undersøgelsen har iværksat en lang række tiltag, for at tilgodese og imødekomme kundernes ønsker og behov. Der blev således allerede i september udvidet med sortiment af økologiske varer, ligesom der fremad rettet også sættes fokus på sortiment af slagtervarer.

Butikken skylder alle kunder der har medvirket ved besvarelse af spørgeskemaer en stor tak. Butikken har modtaget mange gode forslag, som alle er taget i betragtning i den videre udvikling.

Fremtidsplaner
Der arbejdes i øjeblikket på en lang række forbedringsområder, her kan bl.a. nævnes, ny og større fryser i butikken, ny og større køler til fersk kød, ny bagerdisk, større udvalg af økologiske varer, større udvalg af blomster, personale uniform, bedre skiltning/reklame, ny indgangsparti, ny sten belægning ved lager samt udvidelse af lager.

Samarbejde med Bacheriet i Allingåbro
Det gode samarbejde med Bacheriet i Allingåbro er blevet intensiveret. Bacheriet er kendt for kun at anvende de allerbedste råvarer, og er derfor blandt de bedste bagere i landet. Dette kendetegn er netop blevet understreget ved ansættelse af ny bagersvend. Den nye bagersvend har, som den eneste gennem de sidste 16 år, opnået den højeste udmærkelse med sølvmedalje inden for bager håndværket.

Alle former for specielle kager, lagkager, kransekager, kagemænd, bryllupskager, kan bestilles direkte ved Bacheriet, eller i sparbutikken, bestilles 2 dage i forvejen.

Sparkæden en god samarbejdspartner
Sparkæden er en af de stærkeste dagligvarekæder i landet, og har inden for det sidste år indtaget store markedsandele. Sparkæden har konkurrencedygtige priser, og er derfor en stærk samarbejdspartner for butikken. Sparkæden sikrer en synlighed, gennem bl.a. tv-reklamer med gul-pris kampagne mv., ligesom kæden også sponsorerer Slagelse-håndbold og FC Midtjylland fodbold, og har på den måde sikret et stort kendskab til kæden.

Spars fødselsdags konkurrence
Torsdag d. 18/10 kl. 16.00 udtrækkes vinderen af cyklen i årets konkurrence.

Personale
Butikschef Karsten Jensen og souschef Steffen Klintø, har en række hjælpere:
Betina Hansen, Rebecca Plon, Rene Jensen, Fie Johnsen, Daniel Sortkjær, Jesper Mørck Pedersen, Mathias Johnsen, Sacha Fisker og Malte Lau Petersen som alle skal sikre en positiv og god stemning i butikken, samt sørge for at kunderne får den bedste betjening.

Kunden i centrum
Kunderne skal opleve butikken som dynamisk og energisk. En butik hvor der altid vil være en humørfyldt og en positiv stemning, en butik hvor alle har lyst til at komme og vil betragte det som en oplevelse i sig selv.

Fokus vil være på høj kundepleje/service og tilfredse kunder. Der vil fortsat, en gang i kvartalet, blive udført kundetilfredsheds-undersøgelser, der har til formål at sikre de bedste varer og den bedste betjening ud i fremtiden.

Varetur med ny varebil
Levering af varer på varetur. Der vil være mulighed for at få friske købmandsvarer leveret hver uge. Bestilling skal foretages tirsdag mellem kl. 10.00 og 14.00, hvorefter varerne vil blive leveret på adressen onsdag. Bestillingen kan foregå på mail, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 8648 6326.

 

Besøg butikken, og oplev den positive stemning, det er byens og lokalområdets fælles aktiv

 

 

Med venlig hilsen SPAR Købmanden i Nørager
Karsten Jensen, Keld Pedersen, Bent Johnsen