Til forsiden
  • NOERAGER slide 0 foraar
  • NOERAGER slide 1 folk-på-P-pladse

Velkommen til Nørager på Djursland

Landsbyen Nørager på Djurslands hjemmeside. God fornøjelse med at kigge rundt.

Djurslands Bank
Sparekassen Djursland
L-Tek A/S

Kalender

Se mere i kalenderen ->

  • 2024-06-07 Lokaldysten
  • 2024-06-23 Skt. Hans bål
  • 2024-07-03 Sommerfest
  • 2024-08-01 Store Badedag
  • 2024-09-28 HØSTFEST med lokal REVY i NØRAGER
  • 2024-10-05 Fællesspisning i forsamlingshuset
  • 2024-12-xx Juletræsfest med Luciaoptog
  • 2024-12-xx Udendørs julearrangement
  • Strikke/hækle, hygge, nørkle komsammen, café

Nyheder

Facebook

Nørager Beboerforenings Facebookgruppe ->
(Offentlig gruppe)

Nørager på Djurlslands Facebookside ->
(Byens billede udadtil sammen med hjemmesiden her)

Huse til salg

i Nørager og omegn fra boligsiden.dk ->

Fra Lokalavisen den 13. december 2015:

Nørager: Jubilæum og nyt behandlersted hos massør Erik Nielsen

Receptionfredag 18. december.

 

Massør, manuel terapeut og laserterapeut Erik Nielsen, Nørager, fejrer fredag 18. december sit 25 års jubilæum. Det sker med åbent hus på Mejerivej 8 fra klokken 14. Gæsterne vil kunne nyde jordbærlikør, rødvin og portvin fra Erik Nielsens egne vinmarker.



Af Anette Bonde,
Lokalavisen
 

 

95 nye kvadratmeter
Han har til huse i det tidligere mejeri, og for tiden er han i fuld gang med at indrette et nyt behandlersted i den gamle mejerihal. Gæsterne kan således få et blik ind i de kommende nye faciliteter. Der er tale om 95 kvadratmeter, hvor der både bliver træning i sand og i vand.

Bassinnet bliver fem meter i diameter. Dybden bliver halvanden meter, og brugerne vil kunne nyde virkningen af effektive massagekanoner i det varme vand. 45 kvadratmeter af arealet fyldes med varmt sand.

“Det er den mest effektive træningsform, også som supplement til alle sportsgrene.” Når salen er færdig, vil Erik Nielsen også flytte sin infrarøde sauna ind.

Start med to dages kursus
Erik Nielsen kom ind i branchen ved et tilfælde. Det skete ved, at han i 1990 arbejdede som murer i Sverige og fik brug for behandling. Han kiggede i avisen efter en massør, men fandt ingen. Til gengæld var der en annonce om et to dages massagekursus til hjemmebrug. Det valgte han som alternativ, idet han tænkte, at han jo så ville få lidt massage undervejs. Kort efter klagede en kollega over, at han havde ondt i skulderen, og mester foreslog ham at få massage af Erik Nielsen. Det virkede.

Erik Nielsen fik nu lyst til at lære mere om massage, og det er i tidens løb blevet til adskillige kurser, blandt andet på det højt anerkendte Axelsons Gymnastiska Institut i Sverige.

Uddanner sig stadig
Nu kan han se tilbage på en praksis som selvstændig massør, der nu har kørt i 25 år. Erik Nielsen uddanner sig stadig. For tiden er han i gang med et kursus som Pelvis Terapeut, der går ud på at sætte bækken og korsben på plads. Ifølge Erik Nielsen stammer 33 procent af alle ryg-, nakke og benproblemer fra bækken og korsben.

Klinikken får en gang om måneden besøg af fysiolog, osteopat og d.ac. Jan Lasota, som laver osteopatundersøgelser i klinikken på Mejerivej. Han tager sig af patienter, der er terapiresistente. Jan Lasota finder årsagen til deres lidelser, og patienterne fortsætter så hos Erik Nielsen eller andre terapeuter.