Til forsiden

Vi har 16 gæster online

 
 

18. september

Underholdningsfabrikken klar med
Peter Viskinde Band

Nørager har fået en ny forening, der vil sparke gang i musikken
og kulturen i lokalområdet

PeterViskinde sheriffen

Peter Viskinde Band,
med sheriffen himself i forgrunden, er hovednavnet ved Underholdnings-fabrikkens første arrangement i fabrikshallen på L-tek
i Nørager


En række aktive borgere i Nørager har dannet foreningen Underholdningsfabrikken med det formål at fremme at fremme interessen for musik og andre kulturelle formål i Norddjurs kommune.

I bestyrelsen sidder fem lokale ansigter Kasper Fisker, medejer og daglig leder af Nørager Vandrehjem, hans far, Karsten Jensen, medejer af Nørager Vandrehjem og Spar Købmand og parret Lars og Randi Nielsen og sønnen Martin Lund, indehavere af Nørager-virksomheden L-tek, der beskæftiger 45 ansatte.

Koncert i september
Underholdningsfabrikken har allerede sit første arrangement parat. Det løber af stabelen lørdag 18. september i L-tek's fabrikshal. Hovednavnet bliver ingen ringere end Peter Viskinde Band med Viskinde selv i forgrunden som vokalist og guitarist.

Sheriffen, som er Viskindes dæknavn i rockbranchen, vil i en yngre udgave være kendt fra sin tid i orkestre som Malurt med Michael Falch, Doraz og Big Fat Snake. Sidstnævnte forlod han under stor pressebevågenhed for små to år siden for efterfølgende at danne Peter Viskinde Band sammen med en gruppe unge musikere.

Sideløbende med musikken har Viskinde også en karriere som maler at tage vare på. I øjeblikket kan noget af hans produktion ses på en udstilling på Rosenholm Slot.

Håber på 4-500 gæster
Det lokale band, Under Construction, åbner festen, og efter hovednavnet spiller partybandet Show Down. Et orkester, der kommer fra Horsens og som ofte har været på plakaten til firmafester på L-tek.

„Vi kaster os ud i det og håber på, at mindst 400 gæster vil kigge forbi,“ siger en optimistisk Martin Lund, der håber, at ikke bare borgerne i Nørager, men også mange fra nabobyerne vil troppe op.
„Nu starter vi stort ud, men vi er med på at lave andre typer af arrangementer, som en minimesse eller en udstilling, men vi håber bestemt også med tiden at kunne trække nogle store, musikalske navne til Nørager.“

Stor opbakning
Underholdningsfabrikken har fået masser af roser for deres initiativ i nærmiljøet, og flere af de øvrige foreninger har allerede tilkendegivet, at de gerne vil bidrage med hjælp til koncerten 18. september.

„Det er altid let at engagere borgerne i Nørager, og vi er heller ikke gået forgæves som ny forening,“ siger Martin Lund, der understreger, at koncerten er forbeholdt alle på 18 år eller derover.

„Vi laver en aften, hvor det er musikken, man kommer for at høre. Gæsterne kan købe øl, vand og pølser, men vi arrangerer ikke fællesspisning for at lokke folk til. Det skal musikken alene gøre,“ lover Martin Lund.

Fra Lokalavisen. Af Lars Norman Thomsen

L-tek

 
 
 
Sponsorer:
Futten
 
Futten
 

Sportscafe og cafeteria

Åbningstider:
Torsdag og søndag 10.00 til 24.00. Fredag og lørdag 10.00 til 02.00
Bliv venner med futten på Facebook og se alle vores events og ekstra åbningstider.

Skovgårdevej 4, Nørager
8961 Allingåbro
Tlf.: 86 48 63 16

 
Nørager Djursland Årets Landsby 2013
 
 
Nørager Djursland Årets Landsby 2013
 
 
 
Indlæg, gode forslag, punkter til arrangementskalenderen og annoncer er velkomne – se Information
Webdesign: Finn Petersen, art being  ·  Nørager by illustration: Mogens Buus, Lightstone Media
© Nørager Beboerforening 2004-2020

noeragerdjursland.dk bruger cookies. Læs mere. Ved fortsat brug accepterer du dette.